elteupintor

PREGUNTES FRECUENTS


Qui sou?

  • Som un petit equip de professionals dedicats a la pintura industrial des de l'any 2000. Formem la marca Colorexperiencia dins de l'empresa Grundecor Serveis SL i donem cobertura a Tarragona i Barcelona.

És segur comprar aquí?


  • Sí, és segur. Pots contractar tranquil·lament els nostres serveis afegint-los al carret de la compra i pots pagar-los en el moment o més tard de forma segura. Si ho prefereixes, pots sol·licitar una visita prèvia o un pressupost.
On puc trobar més informació sobre vosaltres?


He comprat el vostre servei, què ocorre a continuació?


  • Una vegada has comprat el servei, ens posem en contacte amb tu per a realitzar una primera visita. En aquesta es verifica que els treballs contractats es corresponen amb el servei contractat, es defineixen colors, materials, forma de treball i s'acorda una data per a fer el treball.
Es pot retornar el servei que he comprat?


  • Sí, si una vegada que has comprat el servei, canvies d'opinió, pots retornar-lo en el termini d'una setmana, sempre que no s'hagi procedit a demanar colors i materials per a l'inici dels treballs, que generalment es fa després de la primera visita. Aquí tens més informació sobre aixó
Puc demanar només un pressupost de pintura?


Com treballeu?


  • Anys d'experiència ens ha ensenyat que el treball ha de quedar perfecte, però la forma de fer-lo també ha de ser l'adequada per a causar les mínimes molèsties al client, cuidant sempre de preparar la zona, protegint sòls, mobiliari, portes, finestres i altres elements, tot realitzat amb la màxima cura i atenció.
Que materials utilitzeu?


  • Només apliquem materials i pintures de qualitat professional, subministrades per proveïdors especialitzats en el pintor professional. A més, si el client ens el sol·licita, apliquem pintura ecològiques.