elteupintor

CONEIX-ME


Jordi Sallén

131_edited.jpg

Em dic Jordi Sallén, vaig néixer a Barcelona, el 17 d'octubre de 1972 i vaig viure a Santa Coloma de Gramenet fins a 1981, any en què els meus pares van decidir mudar-se a la població d'Arnes (Tarragona) on actualment tinc situada la meva residència. M'agrada la fotografia i la ciència, però si hi ha alguna cosa que m'apassioni, això és la meva feina.

Al maig de l'any 2000, amb vint-i-set anys, vaig decidir convertir-me en empresari individual per agafar les regnes de negoci que, fins aquell moment, regentava el meu pare, el qual em va infondre els principals valors per ser un bon professional, valors que he transmès a tots els components del meu equip. Ha estat un recorregut de diversos anys des que vaig iniciar l'activitat fins ara, un recorregut que ha comptat amb la inestimable ajuda de Lluís, el meu germà, el qual ha estat un suport clau com a persona i professional en la consolidació del negoci.

L'origen de l'activitat la vaig iniciar a Arnes, un petit i pintoresc poble situat a sud de la província de Tarragona per després expandir-cap a altres províncies. Aprofito per fer una menció especial als clients que viuen a Arnes i poblacions adjacents, ells van ser els que van confiar i confien en mi des del primer dia.

A l'estiu de 2010 vaig obrir un magatzem a Barcelona i vaig posar en marxa un segon equip per oferir un servei més eficaç als clients que a poc a poc han anat sorgint a la zona. Avui dia procuro donar el millor servei als clients de províncies com Tarragona, Barcelona o Terol amb les mateixes ganes i la il·lusió del primer dia. Volia agrair a Lluís, el meu germà i als components del meu equip per la seva col·laboració en aquest projecte. També correspondre a tots els clients per la seva confiança i fidelitat, gràcies. I finalment recordar-vos que estic a la vostra disposició per a qualsevol consulta, dubte o informació que necessiteu.